Saloane evenimente

O locatie de vis, mancare de nota 10, servicii excelente!

Mulțumim Teodorei Sandu, pentru profesionalismul de care a dat dovadă prin implicare si cooperare, tinand cont de solicitarile noastre cu privire la organizarea petrecerii. De asemenea, am fost încântați de întreaga echipă.

Suuuuper frumos, elegant si discret . Personalul este excepțional ! Felicitări!

Multumim staff-ului Regal Ballroom pentru organizarea nuntii noastre pe 24.08. Totul a fost la superlativ, de la aranjamentul salonului (multumiri domnului Leo si Doru) pana la mancare, care a fost extraordinara (multumim chef Cristina) cea mai buna friptura si cele mai bune sarmale gustate vreodata. Multumim doamnelor Teo si Gabi pentru implicare si speram ca nu am fost prea stresanti😁. Nu in ultimul rand servirea, care a fost impecabila! Multumim sefului de sala Marius Spandole care a avut grija ca totul sa iasa cum ne-am dorit! Va multumim si recomandam cu caldura acest local tuturor celor care vor sa isi organizeze evenimentele cele mai importante din viata!🤗🤗🤗

Multumim Teodorei Sandu si intregii echipe de la Regal Ballroom pentru sprijinul acordat in organizarea celui mai frumos si emotionant moment din viata noastra, nunta, 31.08.2019, salon Rubin! Totul a fost pus la punct asa cum am solicitat. Raspunsul la solicitari a fost prompt de fiecare data. Mancarea a fost extraordinara si servirea ireprosabila. Va multumim, am avut o nunta de vis!

Recomand Regal Ballroom cu toata inima! Tot ceea ce fac, o fac mult profesionalism si daruire.
Multumim Teodorei, pe care am terorizat-o cu toate dorințele si care a avut rabdare cu noi si disponibilitate sa ne ajute cu toate problemele legate de organizare.
Multumim sefului de sala Cosmin care a dat dovada de mult profesionalism si a fost extrem de receptiv la toate rugamintile noastre!
Totul a fost perfect, ba chiar ne-a depasit asteptarile, mancare, dj, servire, totul a fost exact cum am discutat! Am intalnit oameni frumosi si foarte implicați !
Multumim pentru un eveniment perfect .

Regal Ballroom a fost surpriza plăcută a acestei toamne. Fiecare cuplu își dorește că nunta să iasă bine doar că la noi a fost peste așteptări și oamenii cheie au fost Teodora și Claudiu. Personalul este foarte amabil și a depus toate eforturile pentru ca evenimentul nostru să iasă perfect. Mâncarea este delicioasă și saloanele arata superb. Cred sincer că Regal Ballroom reprezintă cel mai bun raport calitate/preț dintre saloanele de nunti din București. Recomand cu mana pe inima Regal Ballroom și cu siguranță vom face aici și botezul

Mulțumim Teodorei Sandu si tuturor celor care s-au implicat la organizarea petrecerii pentru profesionalismul de care au dat dovadă prin cooperare, tinand cont de solicitarile noastre cu privire la organizarea petrecerii. De asemenea, am fost încântați de întreaga echipă. Ma bucur ca am ales sa petrecem cea mai importanta zi din viata la acest restaurant. Am avut nunta in salon Safir si de cand am intrat in locatie totul a fost perfect aranjat si decorat! Sefa bucatariei ne-a explicat cu detalii meniul si ce putem schimba la acesta (daca este cazul). Mancarea extraordinar de buna si calda! Servirea excelenta! Totul a fost perfect! Recomand cu toata inima acest restaurant!

O locație minunata cu un personal de un înalt profesionalism!Va multumim frumos!⭐⭐⭐⭐⭐

Mulțumesc pentru tot, mâncare excelenta, candy bar foarte bun, servicii de calitate, Teodora un om minunat! Voi reveni cu drag, nu am ce sa reproșez, un loc unde toate evenimentele importante, se pot desfășura, fără nici o grija!