Termeni si conditii

Prin accesarea site-ul www.regalballroom.ro înseamnă că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos.

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

 Prezentul site web, denumit în continuare www.regalballroom.ro este un site de informare cu privire la evenimentele şi ofertele Restaurantului Regal Ballroom, situat pe B-dul Poligrafiei nr. 1B, Sector 1, Bucuresti. Conţinutul site-ului este public, iar accesul la informaţii este permis oricărui utilizator care doreşte să afle mai multe detalii despre ofertele Restaurantului Regal Ballroom: corporate, evenimente speciale (nunţi, botezuri etc.), diverse oferte incluse aferente evenimentelor desfăşurate în cadrul locaţiei. Administratorul acestui site îşi rezervă dreptul de a face orice modificare de structură şi conţinut pentru www.regalballroom.ro, parţiale sau totale, în orice moment, fără a notifica în prealabil vizitatorii site-ului.

 1. CONŢINUT

Conţinutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele prezentate pe site (incluzând, dar fără a se limita la : texte, informaţii, fotografii, tururi virtuale, date etc.- generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente : legea nr.8/1996, cu modificările şi completările ulterioare, privind drepturile de autor şi drepturile conexe, legea nr.84/1998, privind mărcile şi indicaţiile geografice şi legea nr.129/1992, republicată, privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicatibilitatea acestora.

Site-ul şi conţinutul sunt protejate de către legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi stoca, modifica, ori transfera cu orice titlu, în parte ori între site-ul şi/ sau conţinutul. Exploatarea este liberă sub condiţia non-comercialităţii şi respectarea termenilor impuşi de către www.regalballroom.ro.

www.regalballroom.ro nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului sau a unei părţi din conţinut în orice mediu.

Toate informaţiile prezentate pe site au caracter informativ. www.regalballroom.ro nu îşi asumă răspunderea pentru corectitudinea informaţiilor prezentate, deci folosiţi-le doar pentru informarea personală.

 1. DREPTURI DE AUTOR

Toate drepturile sunt rezervate www.regalballroom.ro. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uz personal sau necomercial.

Preluarea informaţiilor de pe site-ul www.regalballroom.ro este posibilă doar în următorul caz : se poate prelua doar un paragraf al conţinutului informativ şi maximum o poză. La sfârşitul materialului de pe site-ul dumneavoastră, într-un paragraf separat, trebuie afişat textul “[titlu] https://www.regalballroom.ro” cu link pe textul “[titlu] https://www.regalballroom.ro” către pagina www.regalballroom.ro.

 1. POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Site-ul www.regalballroom.ro este un site de limba română căruia se aplică următorii termeni de utilizare care includ, dar fără a se limita la acestea, toate textele, pozele, eventualele unelte interactive, paginile personale în oricare dintre paginile site-ului. www.regalballroom.ro nu va fi considerat responsabil pentru orice încălcare a acestor termeni de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu conţinutul prezentului document vă rugăm să nu utilizaţi serviciile acestui site. Vă rugăm ca de fiecare dată când reveniţi pe acest site să verificaţi dacă termenii de utilizare au fost modificaţi.

Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea de către dumneavoastră a acestor termeni de utilizare.

www.regalballroom.ro îşi rezervă dreptul să completeze şi/sau să modifice aceşti termeni de utilizare cu termeni adiţionali care se vor publica în pagina serviciului corespunzător căruia acei termeni i se aplică. Prin prezenta sunteţi de acord că aceşti termeni adiţionali fac parte din termenii generali de utilizare şi se supun aceloraşi reguli.

TERMENI ŞI CONDIŢII NEWSLETTER

 1. ÎNREGISTRARE

Pentru abonare la newsletter trebuie să furnizaţi adresa de e-mail. Este obligatoriu ca datele introduse în formular să fie reale. Nu este permisă introducerea datelor false, precum şi introducerea de date care nu vă aparţin. Ulterior completării formularului veţi fi abonat automat la newsletter. Furnizorul îşi rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil abunarea la newsletter dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu vă aparţin.

 1. CONDIŢII DE UTILIZARE

Utilizatorul trebuie să se asigure că newsletter-ele trimise de către furnizor ajung la destinaţie (sunt livrate în Inbox). În cazul în care e-mail-urile trimise de către furnizor ajung în dosarul (folder-ul) de Spam/ Junk/ Bulk/ Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de către softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie să apese pe Not Spam/ Not junk.

Nu este permisă sub nicio formă raportarea ca Spam/ Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respectă dreptul la intimitate al utilizatorului, iar în cazul în care utilizatorul nu doreşte să mai primească newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient să se dezaboneze. Dezabonarea este instantă, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterior decât dacă se reabonează.

 1. DATE CU CARACTER PERSONAL

Completând formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va daţi acordul, în mod expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de furnizor.

Datele personale completate în formular vor fi folosite în conformitate cu politica de condifenţialitate şi nu vor fi făcute publice niciunei terţe părţi fără acordul dumneavoastră.

 1. RESPONSABILITATE

Furnizorul nu oferă niciun fel de garanţie asupra conţinutul furnizat în newsletter şi nu oferă nicio garanţie că serviciul va funcţiona fără întreruperi sau fără erori, că defecţiunile vor fi remediate sau că materialele furnizate prin e-mail sunt corecte, exacte şi/ sau de încredere. Totodată furnizorul nu garantează că problemele de securitate sau erorile umane şi/ sau ale softului pot fi preîntâmpinate în totalitate.

Furnizorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului. Furnizorul garantează că din momentul dezabonării, nu veţi mai primi ediţiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de către furnizor va conţine instrucţiuni clare de dezabonare instant.

 1. ÎNCETAREA FURNIZĂRII SERVICIULUI

Oricare dintre părţi are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fără invocarea vreunui motiv şi fără notificarea prealabilă. Regal Ballroom îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către utilizator, în cazul în care acesta a încălcat condiţiile menţionate mai sus.

 1. LEGEA APLICABILĂ. REZOLVAREA LITIGIILOR

Aceşti Termeni şi Condiţii Generale sunt guvernaţi de legea română. Orice neînţelegere în legătură cu executarea acestor Termeni şi Condiţii Generale va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi înaintat spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente din localitatea în care Regal Ballroom este înregistrată.

 1. DATE DE CONTACT

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteţi contacta pe adresa de e-mail: office@regalballroom.ro.

 1. CLAUZE FINALE

Furnizorul poate colabora cu terţi pentru a vă putea oferi în condiţii optime serviciul gratuit.

Aceşti termeni şi condiţii pot fi modificaţi ulterior, la orice dată de către Regal Ballroom, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Atunci când se operează aceste modificări, Regal Ballroom va pune la dispoziţie o nouă versiune a Termenilor şi Condiţiilor Generale pe site. Utilizatorul este obligat să verifice periodic aceşti termeni şi condiţii, iar în cazul în care nu mai este de acord, trebuie să nu mai folosească serviciul de Newsletter.

Vers. 2.1.9 – Actualizat pe 01.12.2019