Saloane evenimente

   

170 – 660 persoane

Salon Rubin

Ambianta este una deosebita reusind sa imbine perfect finisajele moderne ale salonului care poate gazdui de la 170 la 660 de invitati.

Semineul cu un design unic va fi o adevarata atractie pentru invitatii dumneavoastra.

   

70-140 persoane

Diamond Garden

NUNTA IN AER LIBER

Evenimentul tau va fi inconjurat de frumusetea si relaxarea gradinii de vara, iar calitatea si confortul scaunelor chiavari, a drapajelor si a candelabrelor folosite, sunt atu-ul pentru o petrecere cu clasa!!

Cu o capacitate de 70-140 persoane Salonul Diamond (cort) este potrivit pentru organizare nunti, botezuri, cocktail-uri sau aniversari!

   

70- 124 persoane

Salon Safir

Salon Safir va primeste intr-o liniste reconfortanta si o atmosfera de poveste. Paleta de culori aleasa de noi va da o nota eleganta evenimentului dumneavoastra. Luminile sunt alese cu grija pentru o ambianta perfecta. Capacitatea salonului este de minim 70 si maxim 124 locuri.
   

70 -136 persoane

Salon Cristal

Am colaborat cu experti in amenajari interioare pentru a atinge perfectiunea, pentru ca cel mai important eveniment din viata dumneavoastra sa devina cea mai frumoasa amintire.

Salon Cristal poate gazdui de la 70 la 136 invitati. La Salon Cristal puteti sa va bucurati de un ring de dans generos pentru a profita la maxim de buna dispozitie.

 

   

25-50 persoane

Salon Ametist

Micut si cochet, salon Ametist poate gazdui de la 25 pana la 50 de persoane, fiind locul ideal pentru organizare evenimente de mica anvergura: zile de nastere, zile onomastice, botezuri, cununii si in special petreceri pentru copii.